Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
> Perustaso | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapakettikokonaisuudessa tutustutaan puheen ymmärtämisen perustasoon. Materiaali on tarkoitettu lukion englannin kielen opetukseen. Materiaali sisältää 82 videota ja 13 tehtävää.
Asiasanat: ymmärtäminen kielioppi ääntäminen tervehdykset kuvaus (luonti) puhe (puhuminen) englannin kieli NY161776 puhelimet

> Eri aihepiirien sanastoa | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapakettikokonaisuudessa tutustutaan eri aihepiirien sanastoihin. Materiaali on tarkoitettu yläkoulun englannin kielen opetukseen. Materiaali sisältää 79 videota ja 83 tehtävää.
Asiasanat: sanastot tervehdykset tee avioliitto ostaminen ravintolat pubit puhelimet

> Kurssit: Alright? Alright!
Alright? Alright! on perus- ja keskitason englanninopiskelijoille tarkoitettu kymmenosainen itsenäinen verkkokurssi. Kurssissa opiskellaan englannin perusteita, mutta materiaali soveltuu myös pidemmälle ehtineille opiskelijoille.
Asiasanat: sää puhelimet tervehdykset kysymykset Smalltalk NY155090 englannin kieli englantilaiset hotellit

> Puheen ymmärtäminen | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapakettikokonaisuudessa tutustutaan puheen ymmärtämiseen. Materiaali on tarkoitettu yläkoulun englannin kielen opetukseen. Materiaali sisältää 82 videota ja 72 tehtävää.
Asiasanat: ääntäminen kuningattaret avioliitto ryöstö englannin kieli puhelimet tee

> Yleisöpuhelin
Viivapiirros yleisöpuhelimesta.
Asiasanat: hätäilmoitukset puhelimet tieto- ja viestintäteknologia turvallisuus

> Puhelinfraasit
Aihiossa esiintyy lukuisia käyttökelpoisia fraaseja käytettäväksi esimerkiksi työelämässä. Samalla oppilas oppii poimimaan sanontoja puheesta. Oppilaan tehtävänä on täyttää rakennekaaviot kuulemansa perusteella. Napauttamalla kolmea puhelimen kuvaa oppilas kuulee puhelimessa yleisesti esiintyviä repliikkejä, joita käytetään, kun pahoitellaan sitä, että tavoiteltu henkilö ei ole tavoitettavissa (esim. ”I’m afraid she’s out of town all week. She’ll be back on Monday.”, “I’m sorry, he is on the other line. Would you like to hold?”). Puhelimien alla olevassa rakennekaaviossa on valmiina joitakin sanoja ja oppilaan tulee täydentää kukin rivi poimimalla repliikkien joukosta kokonaisia fraaseja kuulon perusteella.
Asiasanat: englannin kieli fraasit harjoitukset puhelinkäyttäytyminen puhelimet kielitaito englannin kieli puhelinneuvottelu viestintä

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus