Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Vanhempainiltamateriaalit - MLL (pdf)
Viisaasti verkossa -materiaali vanhempainiltaan ja oppitunneille. Viisaasti verkossa -materiaalit on tarkoitettu turvallisten nettitaitojen edistämiseen oppitunneilla ja vanhempainilloissa. Oppitunti-osio on suunnattu 4.-9-luokkalaisille. Huom! Ikäsuositukset. Videoita ei suositella esitettäväksi alakoululaisille. Esitykset eivät sovellu alle 4-luokkalaisille. Aiheen käsittelemisestä 1-3-luokkalaisten kanssa on vinkkejä Vetäjän oppaassa. Aineisto koostuu esitysmateriaaleista, lyhytvideoista, jaettavista monisteista ja vetäjän oppaasta.
Asiasanat: NY161762 yhteisöllisyys NY165888 WWW yhteisöt kiusaaminen

> …Ettei kukaan jäisi yksin
…Ettei kukaan jäisi yksin -videoilla ja keskusteluaineistolla MLL ja Folkhälsan tarjoavat kouluille välineen, jonka avulla voidaan käydä keskustelua koulukiusaamisesta niin oppilaiden, opettajien kuin vanhempienkin kanssa.
Asiasanat: kiusaaminen koulukiusaaminen

> Tarinanetti - oppimateriaalin etusivu
Opas opettajille ja kouluttajille draamaan perustuvien opetusmenetelmien käyttöön eri oppilaitoksissa ja luokkatasoilla. Aineisto sisältää ohjeita draamamenetelmän käyttämiseen, esimerkkejä ja valmiita harjoituksia. Kontekstina käytetään erityisesti terveyskasvatusta.
Asiasanat: suvaitsevaisuus teemat opetusmenetelmät seurustelu tarinat keskustelu ilmaisukasvatus seksuaalikasvatus terveystieteet tunteet opetustilanne päihteet draamapedagogiikka terveystieto tekniikka (menetelmät) kiusaaminen terveyskasvatus peruskoulu tarina lukio tunne-elämän kehitys draama terveysoppi

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus