Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> MIT App Invertor
MIT App Inventor is a blocks-based programming tool that allows everyone, even novices, to start programming and build fully functional apps for Android devices. Newcomers to App Inventor can have their first app up and running in an hour or less, and can program more complex apps in significantly less time than with more traditional, text-based languages.
Asiasanat: ohjelmointikielet ohjelmointi sovellusohjelmat

> GeoGebra matematiikkaohjelma
GeoGebra on  ilmainen matematiikkaohjelma. Siinä on dynaamisia työkaluja sekä geometrian että  algebran opiskeluun. Se on palkittu kansainvälisesti ja saanut eurooppalaisia ja saksalaisia oppimateriaalipalkintoja. Ohjelmaa voivat käyttää opettaja ja oppilaat. Ohjelmassa: perustiedot, kuvia sivuista ja esimerkkisivuja, ohjeita mitä GeoGebralla voi tehdä (opastus ja GeoGebraWiki), käynnistys- ja latausohjeet, uusimmat ja tuelvat versiot.
Asiasanat: sovellusohjelmat verkkopalvelut matematiikka

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus