Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
> Lehdistö, radio, elokuva ja tv | Opettaja.tv | yle.fi
Lukion äidinkielen kurssiin ÄI4 liittyvä Yleisradion opettaja.tv:n Lehdistö, radio, elokuva ja tv -teemapaketti tarkastelee medioita ilmiönä ja syventyy myös niiden tekemiseen. Sisältö on tarkoitettu lukion äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: lehdistö televisio (joukkoviestimet) äidinkieli (oppiaineet) suomen kieli radio (joukkoviestimet) elokuvataide

> Media ja mediatekstit | Opettaja.tv | yle.fi - yläkoulu
Yleisradion opettaja.tv:n Media ja mediatekstit -teemakokonaisuudessa käsitellään laajasti median tuottamista sekämediaa ilmaisumuotona ja vaikutuskanavana. Sivustolla on 26 videota, 1 audio ja linkki lyhytelokuvan tekemisohjeisiin. Lisäksi teeman alakohtina ovat teemapaketit Mediatekstit ja Julkisuus ja vaikuttaminen. Teemakokonaisuus on tarkoitettu yläkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille.
Asiasanat: mediatutkimus radio (joukkoviestimet) media mediakasvatus Internet viestintä elokuvataide

> Mediatieto - Etusivu
Ammattiopiston äidinkielen toisen jakson oppimateriaali, jota voi käyttää soveltuvin osin opetuksen tukena tai oppimisympäristöön tukeutuen itsenäisenä verkko-oppimateriaalina.
Asiasanat: televisio (joukkoviestimet) elokuvataide NY165882 radio (joukkoviestimet) lehdistö Internet

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus