Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
> Maastohiihto
Maastohiihto koululiikuntamuotona voi tarjota runsaasti positiivisia kokemuksia ja elämyksiä talvisessa luonnossa. Maastohiihto on monipuolisesti kehoa kuormittava ulkoliikuntalaji, jonka avulla voi hyvin kehittää omaa fyysistä toimintakykyä ja motorisia perusvalmiuksia. Verkkosivuston tarkoituksena on, että opettaja löytäisi nopeasti ja tehokkaasti tuen oppituntiensa sisällön suunnitteluun ja toteutukseen. Sivusto sisältää ohjeita opettajalle, tietoa välineistä ja voitelusta, opastuksen eri hiihtotekniikoihin, vinkkejä hiihtoleikeiksi ja -peleiksi sekä vuosiluokittain jäsennettyjä ohjeita, joiden tarkoituksena on auttaa opettajaa tarkoituksenmukaisten opetussisältöjen valitsemisessa.
Asiasanat: talviliikunta hiihto liikuntakasvatus liikunta talviurheilu liikuntakasvatus

> Jääliikunta
Eri jääliikuntalajeista kertovan verkkosivuston tarkoituksena on, että opettaja löytäisi nopeasti ja tehokkaasti tuen oppituntiensa sisällön suunnitteluun ja toteutukseen. Sivustolla kuvataan eri lajeissa tarvittavia välineitä ja jääliikuntaan liittyviä turvallisuustekijöitä, kerrotaan lyhyesti jääpallosta, ringetestä ja ns. höntsykiekosta, sekä annetaan vuosiluokittain jäsennettyjä ohjeita käytännön vinkkejä, joiden tarkoituksena on auttaa opettajaa tarkoituksenmukaisten opetussisältöjen valitsemisessa.
Asiasanat: joukkuepelit liikunta luistelu ringette jääkiekko jääpallo mailapelit liikuntakasvatus taitoluistelu talviliikunta talviurheilu liikuntakasvatus joukkueurheilu

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus