Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä

Materiaalin tarkemmat tiedot

Kuva:
Oma arvio:
WWW-osoite: http://www.riistakoulu.com
Nimi:Riistakoulu: Paikka, jossa opitaan riistaeläimistä ja Suomen luonnosta
Kuvaus: Riistakoulu on oppimissivusto riistaeläimistä ja Suomen luonnosta. Riistakoulu on rakennettu uuden opetussuunnitelman 5.-6.-luokkien sisältöjen ja tavoitteiden pohjalta. Sivustolla on ikätaso ja opetussuunnitelma huomioiden laaditut tietotekstit Suomen riistaeläimistä. Kaikki tietotekstit ovat myös kuunneltavissa ja sopivat näin ollen erityisopetukseen ja S2-materiaaliksi. Tehtävät tukevat laaja-alaisen osaamisen kehittymistä (L1, L2, L4, L5, L7).Opiskelu sopii osaksi koulujen monialaisia oppimiskokonaisuuksia.Keskeiset käsitteet ja asiat on lihavoitu. Riistakoulun materiaalit on tehty opetus- ja riista-alan ammattilaisten toimesta erityisesti opetus- ja koulukäyttöön. Eriyttäminen on Riistakoulun materiaaleissa tehty helpoksi.
Asiasanat: alakoulu (yso) , biologia (yso) , biologia (lre) , e-materiaali, (vapaa) , eläimet (yso) , eläimet elinympäristön mukaan (yso) , eläimet pesimistavan mukaan (yso) , eläinten käyttäytyminen (yso) , erityisopetus (yso) , eriyttäminen (vapaa) , laaja-alainen (vapaa) , luonto (yso) , luonto-opetus (yso) , luonto-oppaat (teokset) (yso) , luontoala (yso) , metsä (lre) , monialaiset (vapaa) , muuttolinnut (yso) , nisäkkäät (yso) , opetus (yso) , opetusaineisto (yso) , opetuskäyttö (yso) , opetusmateriaalit (lre) , opetussuunnitelma (lre) , oppiaineita integroiva opetus (lre) , oppimateriaali (yso) , oppimiskokonaisuudet, (vapaa) , oppimisympäristö (yso) , osaaminen, (vapaa) , riista (yso) , riistaeläimet (yso) , riistalinnut (yso) , suomalaismetsät (yso) , ympäristö- ja luonnontieto (yso) , ympäristökasvatus (lre)
Maksullinen/Maksuton: Maksuton
Oikeudet: Suomen riistakeskus
Tekijä:
  • Jaakkola;Janne;Suomen riistakeskus
  • ;;Suomen riistakeskus
Aineiston kieli: fi
Julkaisija:
  • ;;Suomen riistakeskus
Kohderyhmän ikä: 9-13
Julkistamisaika:30.09.2016
Koulutusaste: perusopetus
Koulutusala: Ympäristö- ja luonnontieto (perusopetus)
Esi- ja perusopetuksen aste: 4. luokka 5. luokka 6. luokka
Erityiskohderyhmä: Erityistä tukea tarvitsevat
Materiaalin laji: Avoin toiminta Muu laji Opas Tietolähde
Laajuus: Verkkokurssi tai -opintojakso
Roolit: Opettaja Oppilas

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Palvelua ylläpitää Opetushallitus