Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 7 kpl
icon
> ena4 - Erilaisia elinympäristöjä
Tällä kurssilla käsittelemme erilaisia elinympäristöjä. Seuraamme kahden kaveruksen matkaa kummankin kotiin: kaupunkiin ja maalle. Puhumme myös luonnosta ja luonnonsuojelusta.
Asiasanat: perfekti aikamuodot englannin kieli englannin kieli kieli englannin

icon
> Opi englannin verbit verkossa WordDiven avulla
Opi englannin verbit: automaattisesti ja henkilökohtaisesti adaptoituva kurssi englannin epäsäännöllisten verbien opiskeluun
Asiasanat: taivutus (kielitiede) toiminnalliset materiaalit englannin kieli englannin kieli

icon
> Finding your way around Helsinki
Kartta jonka avulla suunnistetaan suullisten englannin kielisten ohjeiden mukaan Helsingissä. Ruudulla näkyvä kartta kommentoi jatkuvasti virheellistä työskentelyä. Aihio havainnollistaa yksinkertaisen mikromaailman hyödyntämistä vieraan kielen opiskelussa.
Asiasanat: englannin kieli perusopetus kartat englannin kieli Opetushallitus

icon
> A Cook's Day
Tässä aihiossa oppilas seuraa autenttista videohaastattelua, jonka perusteella hän tekee kokin päivästä päiväjärjestyksen kalenteriin. Päiväjärjestyksessä on valmiina kellonajat ja se on jaettu aamu- ja iltavuoroon. Oppilas voi tehdä tehtävää videon pyöriessä tai kuunnella sen ensin kokonaisuudessaan. Tehtävää tehdään niin kauan, että kaikki palkit ovat oikeissa paikoissa. Soveltuu vanhemmille oppilaille ja myös hotelli- ja ravintola-alan opiskelijoille.
Asiasanat: työ kokit haastattelut englannin kieli englannin kieli

icon
> Preposition Plane
Englannin kielen prepositioiden opiskelua tukeva ohjelma havainnollistaa animaatioiden ja visualisoinnin käyttöä prepositioiden opiskelussa. Sen tavoitteena on liittää prepositiot visuaalisiin ja auditiivisiin mielikuviin toiminnan kautta. Aihion pohjana on animaatio, jossa lentokone lentää pilvisellä taivaalla, ja oppilaan tulee valita painiketta napauttamalla se prepositioilmaus, joka sopii lentokoneen lentorataan.
Asiasanat: harjoitukset prepositiot englannin kieli englannin kieli harjoitus kielitaito

icon
> Englannin Express
Paljon erilaisia englannin kielen interaktiivisia tehtäviä 3. - 6. luokille. Sanasto- ja käännöstehtävät perustuvat Otavan Express-kirjan rakenteeseen.
Asiasanat: englannin kieli vieras kieli englannin kieli

icon
> Test your English
Testaa englannin taitosi. Arviointi sekä oikeat vastaukset lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Asiasanat: englannin kieli englannin kieli

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus