Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
icon
> Hauska tavata
Hauska tavata! Opin suomea on alkeisoppimateriaali turvapaikanhakijoiden suomen kielen opetukseen. Suomen kielen alkeet opitaan hauskasti ja havainnollisesti: kuvitettujen arkisten tilanteiden kautta opiskellaan muun muassa tervehtimistä, itsensä esittelyä, numeroita ja ajanilmaisuja. Selkeät mallilauseet rohkaisevat puhumiseen. Kirjan lopussa on sanasto suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja arabiaksi. Kirjan tekstit voi kuunnella tai ladata äänitiedostona tästä. Myös oppikirjan PDF on ladattavista tältä sivustolta.
Asiasanat: suomen kieli kielen alkeet suomen

icon
> Alkeet ja kertaus | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion venäjän kielen opintoja. Tämä osio liittyy kielioppiin, rakenteisiin ja sanastoon, alkeistasolle ja kertaajille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kielioppi venäjän kieli lukio sanastot rakenteet (rakentaminen) Opetushallitus alkeet

icon
> Alkeet ja kertaus | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee lukion ranskan kielen opintoja. Teemakokonaisuus sisältää alkeita ja kertaustehtäviä, jakuuluu osakokonaisuuteen Rakenteet ja sanastot. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kertausharjoitukset lukio ranskan kieli alkeet Opetushallitus

icon
> Sillalla - Na mostu - venäjän alkeismateriaali
Sillalla - Na mostu on sivusto, jonka linkeistä voi tallentaa ja tulostaa käyttöönsä venäjän kielen opiskelun aloituspakkauksen. Materiaali on laadittu intensiivisen verkkokurssin materiaaliksi ja se tarjoaa oppimateriaalia noin 30 tunnin opetukseen. Materiaali alkaa venäläisen kirjaimiston opettelusta, tervehtimisestä ja tutustumisesta, jonka jälkeen keskitytään ravintolassa, kaupungilla, hotellissa ja kaupassa tarvittavaan sanastoon. Opetuspaketti sisältää myös kielioppiosuuden sekä opettajan oppaan.
Asiasanat: kielikurssit venäjän kieli venäjän kieli kielten opetus alkeet

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus