Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 7 kpl
icon
> Oppimateriaalipalvelu | Punainen Risti
Punaisen Ristin oppimateriaalipalvelusta löydät monipuolisia materiaaleja opetuksen tueksi kaikille kouluasteille. Teemoina ovat globaalikasvatus, sodan säännöt, yhdenvertaisuus, ensiapu ja terveys sekä ystävyys. Palvelusta löytyy myös valmiita aamunavauksia ja ideoita erilaisten teemapäivien toteutukseen. Materiaaleja on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Asiasanat: hygienia nälänhätä tsunamit pakolaisuus konfliktit ilmastonmuutokset sodankäynti alkuopetus ihmisoikeudet video terveys kansainväliset järjestöt ehkäisy dokumenttielokuvat alkoholi (päihteet) media alakoulu päivänavaukset yläkoulu ystävät avustustoiminta ensiapu ystävyys auttaminen etiikka yhdenvertaisuus AIDS rasismi moninaisuus maailmankansalaisuus nuuska globaalikasvatus päihteet lukio ympäristö kolera turvatalot hirmumyrskyt malaria tulvat tapaturmat maanjäristykset varainhankinta kuivuus empatia lyhytelokuvat ammatilliset oppilaitokset Risti Punainen

icon
> Sodassakin on säännöt | Punainen Risti
Keitä sodan säännöt suojelevat? Mikä on sotarikos? Miten humanitaarinen apu pääsee perille sota-alueille? Sodassakin on säännöt on yläkouluille ja lukioille tarkoitettu oppimateriaali, jonka avulla voidaan käsitellä konfliktien yhteiskunnallisia vaikutuksia. Kokonaisuus sisältää 8 oppituntia runsaine tehtävineen. Oppilaat voivat käyttää materiaalia omalta laitteeltaan ilman käyttäjätunnuksia.
Asiasanat: lapsen asema terrorismi lasten oikeudet sotavangit sotarikokset uutisointi uhrit video humanitaarinen oikeus auttaminen pakolaisuus avustustoiminta historia sotahistoria ihmisoikeudet etiikka kansainvälinen apu uutiset media demokratia yhteiskuntaoppi sodankäynti Risti Punainen

icon
> Murrettu punainen
Viivapiirros punaisesta ja murretusta punaisesta, johon on lisätty vastaväriä.
Asiasanat: värit värioppi kankaanpainanta käsiteollisuus tekstiilit väri tekstiilitaide punainen

icon
> Punainen sarja
Värillinen viivapiirros punaisesta värisarjasta.
Asiasanat: kankaanpainanta värioppi värit väri tekstiilitaide tekstiilit käsiteollisuus punainen

icon
> Värisarja, punainen
Viivapiirros punaisesta värisarjasta.
Asiasanat: värit värioppi maalaus taidetekniikka taide grafiikka punainen

icon
> Värisarja, purppura
Viivapiirros purppuranpunaisesta värisarjasta.
Asiasanat: värit värioppi taide grafiikka taideteollisuus taidetekniikka maalaus punainen, purppura

icon
> Murrettu, punainen
Viivapiirros murretusta punaisesta väristä.
Asiasanat: värit värioppi taidetekniikka maalaus taide grafiikka punainen

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus