Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
icon
> Valitse kuvaan sopiva verbi
Tehtävässä yhdistetään sopiva kuva ja verbi toisiinsa. Tehtävä harjoittaa kielen oppimista ja verbien tunnistusta, ja soveltuukin siten hyvin peruskoulun ensimmäisten luokkien äidinkielen opetuksen tueksi. Tehtävää on mahdollista hyödyntää myös maahanmuuttajataustaisten oppilaiden opetuksessa.
Asiasanat: äidinkieli kielen omaksuminen kielen oppiminen verbit harjoitukset maahanmuuttajat tehtävät kieli kuvat tekeminen perusopetus

icon
> Äidinkielen ja kirjallisuuden harjoituksia
Äidinkielen ja kirjallisuuden opiskeluun tarkoitettuja harjoituksia, joista osa soveltuu myös suomi toisen kielenä –opiskelijoille (kappale 7). Tasojen B1-B2 oppijoille sopivia tehtäviä ovat muun muassa adjektiivi- ja verbitehtävät sekä osa objektitehtävistä. Soveltuu parhaiten käytettäväksi kontaktiopetuksessa, koska monet tehtävät vaativat opettajat avustusta ja lisäselitystä.
Asiasanat: kirjallisuus (kirjalliset teokset) peruskoulu maahanmuuttajat äidinkieli harjoitukset

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus