Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 6 kpl
icon
> Otavan Opiston nettilukio
Nettilukio on osa Otavan Opiston aikuislukiota. Meillä opiskellaan ympäri vuoden ja vuorokauden kaikkialla Suomessa. Nettilukio kulkee tarvittaessa myös opiskelijoidensa mukana maailmalla. Nettilukiossa voit opiskella koko aikuislukion oppimäärän puhtaasti etäopiskeluna omassa aikataulussasi. Koska kaikki kurssit ovat verkossa saatavilla, voit opiskella mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Nettilukiossa et ole sidoksissa lukukausiin tai lukion jaksoihin, vaan voit edetä oman aikataulusi ja suunnitelmasi mukaisesti. Aloittaakin voit mihin aikaan vuodesta tahansa.
Asiasanat: etälukio verkko-oppiminen lukio verkko-opiskelu

icon
> UskontoNETTI
Sivuilta löytyy uskonnonopettaja Kirsti Suonsyrjän kokoamia kuvia, videoita, linkkejä, interaktiivisia tehtäviä, ristikoita, tietotestejä, aukkotäydennystehtäviä, oppikirjoja syventävää tietoa ja paljon muuta. Vanhempi sivu,jota ei enää päivitetä, mutta jolta löytyy myös osa edellä mainitun luettelon kohdista, löytyy osoitteesta: http://koulut.tampere.fi/ristinarkku/uskontonettiet/
Asiasanat: uskonnonpedagogiikka uskonto (uskominen) verkko-oppimateriaali verkko-oppiminen uskonto ja uskonnot Uskonnonopetus

icon
> Yksityinen kielitoimisto
Kielitoimiston sivulla on asiaa e-oppimisesta, aiheina mm. verkkokirjoittaminen, oppimisympäristö, oppimiskäsitykset ja medialukutaito. Sana viikonvaihteeksi tarjoaa verkko-oppimisen termejä ja niihin liittyvää kielenhuoltoa kerran viikossa.
Asiasanat: verkko-oppiminen NY155091 verkkokirjoittaminen Internet oppimisympäristö

icon
> Verkko-oppimisen yhteisöjä
Materiaali esittelee erilaisia verkko-oppimisen ympäristöjä, yhteisöjä ja materiaaleja, myös kansainvälisesti.
Asiasanat: yhteisöt verkko-oppiminen NY155091 verkko-oppimateriaali

icon
> ISOaitta: verkko-oppimisen valtakunnallinen kehittäjäyhteisön tuottamia materiaaleja
ISOaittaan on koottu oppimateriaaleja ISOverstaan opettajien opetuskäyttöön. ISOaitasta löytyvien oppimateriaalien perusominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys, pedagoginen joustavuus ja uudelleenkäytettävyys. Oppimateriaaleja voit käyttää verkkokurssin osana, lähiopetuksen tukena ja itsenäisinä oppimistehtävinä joko sellaisenaan tai edelleen muokattuna. ISOaitan oppimateriaaleja pääsevät hakemaan ja lisäämään vain portaaliin kirjautuneet käyttäjät. Saadaksesi kirjautumistunnukset portaaliin ota yhteyttä ISOverstaan koordinaattoriin. ISOaittaan on kerätty alustariippumattomia ja luokiteltuja oppimateriaaleja (oppimisaihioita). ISOverstas on verkko-oppimisen valtakunnallinen kehittäjäyhteisö, joka tuottaa, jakaa ja ylläpitää verkko-opetuspalveluja. ISOverstaan jäseniksi otetaan suomalaisten koulutuksen järjestäjien toiseen asteen ja vapaan sivistystyön oppilaitoksia. ISOverstas kokoaa voimavarojat ja jakaa osaamista, kehittää opetusta ja verkostomalleja sekä tuottaa verkkosisältöjä. ISOverstas tukee verkkopedagogisella koulutuksella opetushenkilöstön verkostoitumista ja ammatillista uudistumista yhteistyössä yliopistojen kanssa.
Asiasanat: verkkopedagogiikka kehittämisprojektit verkko-oppiminen kehitysohjelmat

icon
> Opetussuunnitelmasta oppimisprosessiin
Käsittelee lukion psykologian ensimmäisen kurssin opetussuunnitelman tavoitelauseita vaihe vaiheelta Silanderin ja Kolin Verkko-opetuksen työkalupakki -kirjassa esitetyn viisiosaisen mallin mukaisesti. Tulostettavissa pdf-tiedostona.
Asiasanat: opetussuunnitelmat tavoiteoppiminen verkko-opiskelu psykologia oppiminen -- käsitykset verkko-oppiminen verkko-opetus opetus etäopetus psykologia lukio opetussuunnitelma tavoitteellinen opettaminen

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus