Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
icon
> Kansalais- ja yhdistystoiminta | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuudessa aiheena on kansalais- ja yhdistystoiminta. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion filosofian opetukseen.
Asiasanat: yhteiskunnalliset liikkeet kansalaisjournalismi poliittiset liikkeet julkinen keskustelu kansalaisjärjestöt järjestöt reilu kauppa yhdistymisvapaus NY144306 yleinen mielipide

icon
> Kansalaisuus ja hyvä yhteiskunta | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun elämänkatsomustiedon opetukseen, jonka aiheena on kansalaisuus ja hyvä yhteiskunta. Materiaali sisältää 17 videota ja kuusi äänitettä.
Asiasanat: vallankumoukset ilmastonmuutokset mielenosoitukset NY144306 terrorismi reilu kauppa naiset yhdistyslaki sosiaaliset liikkeet ihmisoikeudet äänestäminen demokratia yhdistymisvapaus järjestöt ihmisoikeusjärjestöt

icon
> Punainen risti
Viivapiirros Punaisen ristin logosta.
Asiasanat: järjestöt logot terveydenhuolto järjestö terveysoppi terveyskasvatus

icon
> Lusto - Suomen metsämuseo ja metsätietokeskus
Metsätietokeskus Luston esittelysivustolla kerrotaan museon ja metsätietokeskuksen toiminnan lisäksi myös Suomen metsätalouden historiasta ja nykypäivästä. Sivustolla on kouluille suunnattu osio "Oppiminen museossa ja lähiympäristössä", jossa on aiheeseen liittyvää informaatiota ja oppimateriaaleja. Osa materiaalista vaatii toimiakseen Macromedia Flash Player - ja Quick Time -ohjelmat.
Asiasanat: historia järjestöt museot metsät metsäala museo historia metsä

icon
> Suomen Historiallinen Seura
Suomen Historiallisen Seuran kotisivusto. Tietoa seuran organisaatiosta, toiminnasta, hankkeista, kokoelmista ja julkaisuista. Lisäksi linkkejä muihin aiheeseen liittyviin sivustoihin.
Asiasanat: historia järjestöt historia Suomi Suomi

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus