Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
icon
> Ohjelmointikursseja oppilaitoksille sekä itseopiskeluun. Viope Solutions Oy - Etusivu
Viope Solutions Oy on maailman johtava ohjelmoinnin ja matematiikan verkko-opetukseen erikoistunut yritys. Päätuotteemme Viope Ohjelmointikurssit -palvelu soveltuu erityisesti ohjelmoinnin opetuksen tueksi oppilaitoksiin, mutta myös itseopiskeluun.
Asiasanat: ohjelmointi matematiikka itseopiskelu java, c++, php sql, python, c, ruby,

icon
> Yläkoulun ja lukion kemian opetusmateriaalia koboltista
Koboltti on vähemmän tunnettu siirtymämetalli. Materiaalissa kerrotaan koboltista osana arkea ja matkasta malmista valmiiksi tuotteeksi: koboltin historiaa, valmistus, ominaisuudet ja tuotteet, kokeellisia tehtäviä, laskuja ja teoriaa. Sivut ovat tarkoitettu soveltuvin osin peruskoulun sekä lukion opettajille opetusmateriaaliksi. Sivut sopivat mainiosti myös itseopiskeluun tai asiasta muuten vaan kiinnostuneille. Sivut ovat tehty yhteistyössä OMG Kokkola Chemicals'in kanssa.
Asiasanat: kemia itseopiskelu koboltti kobolttimalmit

icon
> KenGuru
Tämän KenGuru-materiaalin tarkoituksena on toimia opettajien itseopiskelun ja koulutusten tukimateriaalina, joka vastaa jatkuvasti uudistuvan tietoyhteiskunnan vaatimuksiin. Materiaalin kehittämisen pohjana ovat toimineet nykypedagogiikan lähtökohdat ja ajatusmaailma. Lisäksi tavoitteena on rehtoreiden työn helpottaminen tuomalla lisäideoita ja virikkeitä rehtorin arkeen tieto- ja viestintätekniikan avulla. Materiaalia sekä sen osia ja oppimistehtäviä voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa täydennyskoulutuksen osissa – niin lähiopetuksessa, verkko-oppimisessa kuin vertaistuen apunakin. Materiaali soveltuu myös hyvin opintopiireihin tai itsenäiseen verkko-opiskeluun.
Asiasanat: verkko-opiskelu itseopiskelu tieto- ja viestintätekniikka

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus