Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 11 kpl
1 2 | seuraava >>
icon
> Musiikkikirjastot.fi – musiikkikirjastojen vinkit ja verkkopalvelut yhdestä paikasta
Musiikkikirjastojen vinkki- ja verkkopalvelufoorumi Musiikkikirjastot.fi on vapaasti kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä. Sisältää linkkejä mm. verkon kautta kuunneltavaan musiikkiin, nuotteihin sekä verkkoresursseihin, joita musiikkikirjastojen ammattilaiset pitävät hyödyllisinä ja käyttökelpoisina, kun yritetään löytää musiikkia ja musiikkiin liittyvää tietoa.
Asiasanat: tiedonhaku musiikki nuottijulkaisut

icon
> Eläinkuvanuotit
Opettele musiikin alkeita havainnollisesti ja monipuolisesti Eläinkuvanuottien avulla. Kohderyhmänä ovat erityisesti varhaiskas­vatus, esiopetus ja alkuopetus. Materiaalis­sa käsitellaan C-duuriasteikolla "asuvien" nuottien avulla musiikin teorian alkeiden keskeiset osa-alueet. Erilaisia tapoja oppia tuetaan monipuolisilla harjoitustehtävillä. Eläinkuvanuotit soveltuu sekä itsenäiseen opiskeluun että opettajan ohjauksessa tapahtuvaan oppimiseen.
Asiasanat: nuottijulkaisut musiikki nuotinluku

icon
> Vanamo kirjastojen nuorten sivut
Kirjaston nuortan sivuilla on esitelty mukavasti kirjaston nuorille tarjoamat palvelut ja tarjolla on lisäksi verkkotehtäviä, kirja- ja musiikkivinkkejä sekä pelejä.
Asiasanat: musiikki kieli ja kielet nuoret runot (kirjalliset tuotokset) kirjat kirjallisuus (kirjalliset teokset) musiikki

icon
> EAB3 - Vapaa-aika ja harrastukset - Espanja
Internetixin vapaa-aikaa ja harrastuksia käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion espanjan kielen kurssiin (EAB3).
Asiasanat: loma musiikki lomailu vapaa-aika harrastukset urheilu

icon
> ENA5 - Kulttuuri
Internetixin kulttuuria käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion englannin kielen kurssiin (ENA5).
Asiasanat: musiikki kulttuuri lukusanat adjektiivit yso_musiikki_1 elokuvataide

icon
> Fenno (aik. Suomen äänitearkisto) - suomalaiset äänitteet 1901-1999
Fenno on Musiikkiarkiston ja Suomen Äänitearkisto ry:n yhteisesti ylläpitämä suomalaisten äänitteiden tietokanta. Erityisesti historiallinen diskografia, joka kattaa ns. savikiekkokauden levytykset 1901–1961 on koottu ja täydennetty tiedoiltaan melko täydelliseksi.
Asiasanat: musiikki ääniteteollisuus äänilevyt ääniarkistot arkistot

icon
> Kitarakurssi
Verkko kitarakurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia soittamaan kitaraa. Kurssi voi toimia soittotuntien apuna tai itsenäisesti opiskeltuna oman tietokoneen ääressä.
Asiasanat: itsenäinen työskentely kitara musiikki

icon
> Musiikki
Värillinen viivapiirros nuotista.
Asiasanat: musiikki musiikkikasvatus oppitunnit opiskelu taiteellinen toiminta musiikkikasvatus koulu musiikki opetus oppiaine lukujärjestys taideaineet nuotti

icon
> Musiikki
Värillinen viivapiirros torvisoittimesta.
Asiasanat: musiikkikasvatus oppitunnit opiskelu musiikki opetus koulu taiteellinen toiminta oppiaine musiikkikasvatus musiikki taideaineet lukujärjestys

icon
> Musiikinkuuntelija
Viivapiirros, joka esittää musiikinkuuntelijaa kirjastossa.
Asiasanat: kuunteleminen kirjastoaineistot tallenteet musiikkikirjastot asiointi kirjastot kirjastopalvelut kirjastoala musiikki kirjastonkäyttö musiikin kuuntelu musiikki kirjastot kuuntelija

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus