Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
icon
> Kuorma-auton alusta - RAO / Verkko-opinnot
Tämä verkko-opiskelukokonaisuus on osa opintokokonaisuuden opiskelua ja soveltuu erityisesti niille opiskelijoille jotka opiskelevat ko. opintokokonaisuuden työssä oppimalla. Virtuaalisen osuuden tavoite on tehostaa kokonaisuuden tavoitteiden saavuttamista, etenkin teoreettisten sisältöjen osalta. Työssäoppimispaikan työtehtävät muodostavat perustan verkossa toteutettaville oppimistehtäville. Verkkotehtävissä syvennetään käytännön tehtävissä kehittyvää osaamista. Välineinä käytetään työssäoppimispaikan korjaamokirjallisuutta, oppikirjaa, verkossa olevaa materiaalia sekä opiskelijan - työpaikkaohjaajan - opettajan yhteistä keskustelupalstaa. Työssäoppimispäiväkirja toteutetaan verkkopohjaisena.
Asiasanat: korjaus hallintalaitteet alustat kuorma-autot huolto virtuaalikoulu

icon
> Henkilöauton alusta - RAO / Verkko-opinnot
Verkko-opiskelukokonaisuus liittyy kevyen kaluston alustaan, lähinnä jarrulaitteisiin sekä heilahduksenvaimennukseen. Kokonaisuus on tarkoitettu käytettäväksi autoalan perustutkinnon opinnoissa, mutta sitä voidaan soveltaa myös muissa alan opinnoissa, sekä muissa opinnoissa jotka suuntautuvat kyseiseen asiaan. Autoalan perustutkinnon opinnoissa kokonaisuus kohdentuu Huoltotekniikka -opintokokonaisuuteen. Osa opiskelutehtävistä soveltuu myös Autoalan perustaidot -jakson opiskeluun.
Asiasanat: huolto jarrut alustat henkilöautot virtuaalikoulu

icon
> Rasvaprässi
Kuva rasvaprässistä.
Asiasanat: huolto voiteluaineet voitelu (tekniikka) metallityö työvälineet rasvaprässit huoltovälineet

icon
> Puhdistuspaperi
Kuva puhdistuspaperista.
Asiasanat: huolto työvälineet metallityö paperi puhdistuspaperit huoltovälineet

icon
> Puhdistusliina
Kuva puhdistusliinasta.
Asiasanat: huolto työvälineet metallityö huoltovälineet puhdistusliinat

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus