Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
icon
> Ihmisen psyykkinen kehitys - Lukion psykologia - Internetix
Internetixin psykologian verkkokurssi (PS2) käsittelee ihmisen psyykkistä kehitystä. Kurssi sisältää ohjeet opettajalle ja oppilaalle, oppimateriaalin sekä tehtävänannot.
Asiasanat: vanhuus aggressiot kehityspsykologia aikuisuus lapsuus psykologia hoitomenetelmät nuoruus lukihäiriöt masennus ihminen stressi kehitys psykopatia pelot (spesifiset) aggressiivisuus psyykkinen kehitys

icon
> Potilashuone
Ohjelma opettaa terveydenhoitoalan suomenkielistä sanastoa. Opiskelija tutustuu puhuttuun suomenkieleen ja tekee erilaisia asioita syntyperäisen puhujan opastamana. Tämän jälkeen samaa kieliainesta (sanastoa ja rakenteita) harjoitetaan monipuolisesti erilaisten tehtävätyyppien avulla. Interaktiivisessa tilassa oppija joutuu suodattamaan äidinkielisen puhujan runsaasta kielellisestä aineksesta hänelle tärkeät sanastolliset ja rakenteelliset vihjeet. Aihiopolkujen ydin on, että oppija joutuu jatkuvasti reagoimaan opastajan kehotuksiin ja pyyntöihin (toiminnallisuus). Ohjelma vaatii toimiakseen uusimman Flash-laajennuksen sekä kaiutin- tai kuuloketoiminnon.
Asiasanat: maahanmuuttajat sanastot suomen kieli potilasturvallisuus vuodeosastot hoitomenetelmät sairaalahygienia hoitoala hoitopaikat sairaalavälineistö

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus