Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
icon
> DragonBox - The multi-platform Math Game
Algebraa opettavia matematiikkapelejä, joiden avulla matematiikan oppiminen kouluissa, kotona, tai tien päällä onnistuu tehokkaasti. Peleistä yksinkertaisempi on DragonBox+, joka on suunnattu 5+ vuotiaille. Sen tarkoitus on auttaa kaikenikäsiä lapsia aloittamaan algebran oppiminen hauskalla tavalla, ilman ulkoista painostusta. DragonBox Algerbra 12+ on nimensä mukaan 12+ vuotiaille suunnattu ja lähinnä luokanopetukseen tarkoitettu algebrapeli. Peli toimii erinomaisena lisänä opetuksessa ja auttaa oppilaita ajattelemaan loogisesti.
Asiasanat: algebra pelit matematiikka logiikka ajattelu looginen

icon
> MAA11 - Lukuteoria ja logiikka
Internetixin lukuteoriaa ja logiikkaa käsittelevä oppimateriaali liittyy lukion matematiikan kurssiin (MAA11).
Asiasanat: lukuteoria logiikka

icon
> Johdatus filosofiseen ajatteluun (FI1) | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuudessa aiheena on johdatus filosofiseen ajatteluun. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä. Teemakokonaisuus on tarkoitettu lukion filosofian opetukseen.
Asiasanat: oppiminen hypnoosi suggestio sumea logiikka positroniemissiotomografia muisti (kognitio) astrologia aivot NY148260 filosofia ihmiskuva tulevaisuus tunteet logiikka

icon
> Vihjeitä loogisten palojen käyttämiseen
Vinkkejä loogisen ajattelun kehittämiseen opettajille ja vanhemille.
Asiasanat: pelit matematiikka logiikka NY148378

icon
> Logiikka
Logiikkakurssi on tarkoitettu datanomeille ja merkonomeille. Vapaa osuus sisältää toteutuksen kuvauksen sekä lyhyen teoriaosuuden. Muu osa kurssia suoritetaan verkko-oppimisympäristössä.
Asiasanat: logiikka virtuaalikoulu

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus