Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
icon
> Mediakasvatus - Materiaalihakukone
Kattavan materiaalihakukoneen avulla löydät laajasta valikoimasta eri toimijoiden tuottamia mediakasvatuksen materiaaleja, joita voit hyödyntää opetuksessa, nuorisotyössä, kerhoissa, varhaiskasvatuksessa tai kodin mediakasvatuksen tukena. Etsi sopivaa materiaalia teemojen ja/tai ikäryhmän avulla.
Asiasanat: hakuohjelmat pelit mainokset elokuvataide mediakasvatus televisio (joukkoviestimet) medialukutaito sanomalehdet

icon
> Lehdistö, radio, elokuva ja tv | Opettaja.tv | yle.fi
Lukion äidinkielen kurssiin ÄI4 liittyvä Yleisradion opettaja.tv:n Lehdistö, radio, elokuva ja tv -teemapaketti tarkastelee medioita ilmiönä ja syventyy myös niiden tekemiseen. Sisältö on tarkoitettu lukion äidinkielen ja kirjallisuuden oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: suomen kieli radio (joukkoviestimet) äidinkieli (oppiaineet) elokuvataide lehdistö televisio (joukkoviestimet)

icon
> Mediatieto - Etusivu
Ammattiopiston äidinkielen toisen jakson oppimateriaali, jota voi käyttää soveltuvin osin opetuksen tukena tai oppimisympäristöön tukeutuen itsenäisenä verkko-oppimateriaalina.
Asiasanat: elokuvataide Internet lehdistö televisio (joukkoviestimet) radio (joukkoviestimet) NY165882

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus