Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 1 kpl
icon
> Rasteja luontopolulle - Metsä vastaa
Metsä vastaa -verkkopalvelu sisältää kattavasti tietoa Suomen metsistä, metsätaloudesta sekä metsän- ja luonnonhoidosta. Lisäksi palvelussa välitetään metsäalan uutisia ja tietoa tuoreista tutkimustuloksista. Sivusto on Metsätalouden kehittämiskeskus Tapion ylläpitämä yhteiskunnallisen viestinnän palvelu. Rasteja luontopolulle -osiossa on aineistoa, joka helpottaa suunnittelutyötä, polkujen aikaansaamista ja mainostamista. Joistain rasteisa on jo olemassa valmista aineistoa, mukaan luettuna toimintaa oppilaille. Rasteja (tietoa & tehtäviä): hakkuuala, istutus, linnunpöntöt, metsän puut ja pensaat, muurahaispesä, puiden tuhohyönteiset, riistanhoito, puun ikä, harvennus, lehdot, luontainen uudistaminen, mistä kasvit kertovat, onttoja puita, puro, sähkölinjat metsässä, puun korkeus.
Asiasanat: hakkuut tuhohyönteiset linnunpöntöt harvennus muurahaispesät purot riistanhoito lehdot pensaat istutus (kasvit) metsät

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus