Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
icon
> Vopla - Verkko-opetuksen laadunhallinta ja laatupalvelu
Voplassa tarkastellaan verkko-opetuksen laadunhallintaa ja tarjotaan aineistoa ja työkaluja sekä organisaatioiden että yksittäisten henkilöiden tueksi. Sivuilla on tietoa hankkeen piloteista, laatukäsitteitä ja -määritelmiä, laadunhallinnan malleja ja työkaluja, internetistä löytyviä artikkeleita ja julkaisuja sekä hakemisto kansainvälisistä toimijoista ja verkostoista. Laatukäsikirja soveltuu verkko-opetuksen laadun järjestelmälliseen kehittämiseen. Materiaali käytössä ainakin vuoden 2010 loppuun saakka.
Asiasanat: laatu laadunhallinta verkko-opetus

icon
> Suomen eOppimiskeskus ry
Tietolähde opettajalle. Suomen eOppimiskeskus ry on valtakunnallinen yhdistys, joka edistää verkko-opetuksen ja digitaalisten opetustoteutusten käyttöä, tutkimusta ja kehittämistyötä yrityksissä, oppilaitoksissa ja muissa organisaatioissa. Yhdistys aktivoi jäseniä korkealaatuisten verkko-opetusratkaisujen kehittämiseen ja käyttöön. Yhdistys toimii verkko-opetusta toteuttavien, käyttävien ja kehittävien yhteisöjen ja henkilöiden yhteistyöfoorumina. Yhdistys ei kilpaile alan muiden toimijoiden kanssa vaan pyrkii saamaan aikaan aitoa yhteistyötoimintaa, toimien samalla puolueettomana ja voittoa tavoittelemattomana eOsaamisen alan edistäjänä. Avoinvirta on avoimen oppimisen ja avoimen sisällöntuotannon toimitettu blogivirata, jota tuottaa Avoimet verkostot oppimiseen -hanke. Avoinvirta haistelee uusimmat bloggauksen sosiaalisen median ja virtuaaliympäristöjen opetuskäytön, verkko-opetuksen ja -oppimisen, aineistojen vertaistuotannon sekä avoimen lähdekoodin ohjelmistojen koulukäytön aihepiireistä.
Asiasanat: sisältötuotanto NY155091 verkko-opetus blogit ohjelmistot (taiteet) yhteistyö avoin lähdekoodi

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus