Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
icon
> Ravintoketju ja ruoantuotanto | Opettaja.tv | yle.fi - alakoulu
Yleisradion opettaja.tv:n Elollinen ja eloton luonto: Ravintoketju ja ruoantuotanto -teemapaketissa tutustutaan kalastukseen ja maatalouteen. Sisältö on tarkoitettu alakoulun ympäristö- ja luonnontiedon oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: tuotanto ruoka elolliset fyysiset kokonaisuudet ympäristö- ja luonnontieto ravintoketjut

icon
> Sienet ja mikrobit | Opettaja.tv | yle.fi - alakoulu
Yleisradion opettaja.tv:n Elollinen ja eloton luonto: Sienet ja mikrobit -teemapaketissa tutustutaan sieniin ja niiden tunnistamiseen. Sisältö on tarkoitettu alakoulun ympäristö- ja luonnontiedon oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: sienet ympäristö- ja luonnontieto elolliset fyysiset kokonaisuudet

icon
> Kasvit | Opettaja.tv | yle.fi - alakoulu
Yleisradion opettaja.tv:n Elollinen ja eloton luonto: Kasvit -teemapaketissa on sisältöä liittyen tyypilliseen suomalaiseen kasvillisuuteen. Sisältö on tarkoitettu alakoulun ympäristö- ja luonnontiedon oppitunneille. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: kasvit elolliset fyysiset kokonaisuudet ympäristö- ja luonnontieto

icon
> Yläkoulun kemian opetusmateriaalia, C-vitamiini
Opetuspaketti on tarkoitettu sekä peruskoulun että lukion oppilaiden käyttöön ja soveltuu esim. 7.-9. -luokkien kemian opetussuunnitelman kohtaan "Elollinen luonto ja yhteiskunta" käsiteltäessä ravintoaineita. Paketti soveltuu myös käytettäväksi kotitalouden tunnilla 7.-9. -luokkien opetussuunnitelmankohdan "Ravitsemus ja ruokakulttuuri" yhteydessä kun käsitellään ravitsemussuosituksia ja vitamiineja. Lisäksi pakettia voi hyödyntää terveystiedon kursseilla. Sivuilla on perustietoa vitamiineista sekä yksityiskohtaisempaa materiaalia C-vitamiinista, mm. historiasta, rakenteesta ja tarpeesta. Oppimaasi voit testata tehtäväsivun erityyppisten tehtävien avulla. Tehtävät sisältävät myös yhden kokeellisen työn.
Asiasanat: ruokakulttuuri terveystieto (oppiaineet) elolliset fyysiset kokonaisuudet kemia empiirinen tutkimus ravintoaineet C-vitamiini ravintoainevalmisteet terveystieteet kotitalousopettajat vitamiinit kotitalous (oppiaineet)

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus