Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 25 kpl
1 2 3 | seuraava >>
icon
> Horošo 3-4 opettajan materiaali
Opettajan opas 3-4-luokkien pitkän venäjän oppikirjaan. Horošo-oppikirjan opettajanmateriaali koostuu puheen aktivoimiseksi tarkoitetuista kalvoista ja miellekartoista, kuullun- ja tekstinymmärtämistehtävistä, kertaustehtävistä, joita ovat myös ristisanatehtävät ja "Hyödylliset sanonnat"- pelit, ja kokeista.
Asiasanat: kielikurssit venäjän kieli opetusmateriaalit kielten opetus venäjän kieli

icon
> Finessi Suomi-Venäjä-Suomi online sanakirja
Suomi-Venäjä-Suomi online sanakirja sisältää: 33 000 suomalaista sanaa,38 000 venäläistä sanaa, 59000 sanaparia.
Asiasanat: sanakirjat kääntäminen venäjän kieli suomen kieli

icon
> Venäjän kieli, harjoitukset, aakkoset, kielioppi, sanasto, oppimateriaalit, kuuntelut
Materiaalia venäjän kielen opetukseen (sanastot, kielioppi, kuunteluita jne.)!
Asiasanat: verkko-oppimateriaali verkko-opiskelu venäjän kieli

icon
> Kozyrnye karty 100 (Козырные карты 100) / Lingonet Oy
Козырные карты 100 on kielisuihkumainen oppimisympäristö venäjän kielen keskeisen sanaston monipuoliseen ja pelimäiseen oppimiseen. Ohjelma vahvistaa samalla kertaa kuullunymmärtämistä, sanavarastoa ja perusrakenteiden hallintaa - ja mikä parasta - uskoa omiin kykyihin kielenoppijana. Luonnollinen tapa oppia kieltä lähtee liikkeelle puhutusta kielestä, ei kirjoitetusta tekstistä. Toiminnallisten tietokoneharjoitteiden avulla puhuttuja sanoja ja rakenteita käytetään monin eri tavoin, ennen kuin ne tulevat ensimmäistä kertaa esille kirjoitettuna. Козырные карты 100 harjoituttaa aluksi tarkkaa ja täsmällistä kuuntelua. Ajatuksena on, että tekemällä oppii ja ’kielikorva’ on koko ajan aktiivisen harjoittelun kohteena - ei vain haaveena. Näin myös silloin, kun opitaan sanojen kirjoitusasuja. Козырные карты 100 -ohjelman sanasto on peruskoulun opetussuunnitelman ytimestä. Aiheina ovat kodin ja harrastusten ympäristöt, joihin liittyvä sanasto sisältyy useimpiin koulu- ja kurssikohtaisiin opetussuunnitelmiin. Ohjelman käyttö on helppo nivoa osaksi opetusta lisä- tai vaihtoehtomateriaalina. Sen hyöty ei rajoitu tietokoneen äärelle, vaan sen käyttöä on helppo laajentaa luokkahuoneeseen tai kotiin. Siitä on myös runsaasti apua heterogeenisten opetusryhmien eriyttämisessä – sekä ylös- että alaspäin. Козырные карты 100 on lisäksi oivallinen väline itsenäiseen kotiharjoitteluun, jos ollaan esim. huolissaan kielitaidon ja kuullun ymmärtämisen kehittymisestä. Työskentely ohjelman parissa todistetusti vahvistaa kielenoppijan luottamusta itseensä ja omaan kielitajuunsa, sillä harjoitusten tekeminen vahvistaa sanastoa ja kuullun ymmärtämistä kuin itsestään.
Asiasanat: venäjän kieli kuullun ymmärtäminen digitaalinen oppimateriaali kielten opetus sanasto harjoitus kielet

icon
> 100 sanaa venäjää
Kaikki 33 kyrillistä kirjainta ja niiden ääntäminen. 100 sanaa ja pientä lausetta sekä vänäjän kirjoittaminen näppäimistöllä.
Asiasanat: toiminnalliset materiaalit ääntäminen venäjän kieli venäjän kieli aakkoset ilmainen

icon
> Ville Haapasalon Venäjä | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee venäjän kielen opintoja, vapaaseen sivistystyöhön liittyen. Tämä osio on näyttelijä Ville Haapasalon vetämä kurssi, sisältäen videoita erilaisista arjen tilanteista.
Asiasanat: vapaa sivistystyö venäjän kieli Opetushallitus Haapasalo Ville

icon
> Venäjän aakkoset | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee venäjän kielen opintoja, vapaaseen sivistystyöhön liittyen. Tämä osio liittyy aakkosiin. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: NY148259 venäjän kieli vapaa sivistystyö Opetushallitus

icon
> Venäjän harjoituksia
Oppimisaihioita ja HotPotatoes -harjoituksia venäjän opetukseen.
Asiasanat: venäläisyys venäjän kieli

icon
> Oppimisaihioita venäjän opiskeluun
Venäjän kielen virtuaalikoulun oppimisaihioita: alkeet, lukion lyhyt oppimäärä, pitkä A-venäjä, CLIL-opetusta venäjäksi, på svensa.
Asiasanat: venäjän kieli

icon
> Setka - verkko venäjän opiskelun edistäjänä - virtuaalikoulu
SETKA on valtakunnallinen virtuaalikoulu, jonka tavoitteena on tehdä venäjän opiskelu kiinnostavaksi ja houkuttelevaksi hyödyntämällä kulttuuriin painottuvaa ajankohtaista verkkomateriaalia. Virtuaalikoulussa on oppimisaihioita,  verkko-opetusmateriaalia ja verkkokurssi. Ilmestynyt verkkomateriaali Arjen ilot, opetusvideo Neljä päivää Pietarissa ja verkkokurssi Most suomeksi ja ruotsiksi sekä paljon oppimisaihioita. Materiaalit lukiotasoisia.
Asiasanat: venäjän kieli virtuaalikoulut

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus