Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
icon
> Kitarakurssi
Verkko kitarakurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia soittamaan kitaraa. Kurssi voi toimia soittotuntien apuna tai itsenäisesti opiskeltuna oman tietokoneen ääressä.
Asiasanat: musiikki itsenäinen työskentely kitara

icon
> Itsenainen tyoskentely kielten opetuksessa
Kieltenopettaja, TVT-opetuskäytön innovatiivinen kehittäjä ja kouluttaja Anita Nehrenheim esittelee ja jakaa ideoimiaan ja oppitunneilla testaamiaan uudenlaisia, innostavia työtapoja hyödyntää vapaasta verkosta saatavilla olevaa laadukasta materiaalia kielten opetuksessa. Palaute oppilailta on vakuuttavaa: paljon työskentelyintoa ja hyviä oppimistuloksia! Itsenäinen työskentely tarkoittaa tässä jokaisen oppitunnin lopusta varattavaa 5-25 minuutin mittaista jaksoa, jonka aikana oppilaat työskentelevät omaan tahtiin itsenäisesti eri työskentelypisteissä tietokoneen ja tietoverkon parissa. 6 lk, yläkoulu, lukio
Asiasanat: itsenäinen työskentely NY146264 kieli

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus