Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
icon
> Arkkitehtuuria pohjoisesta | Expedia.fi
Pohjoismaista on ponnistanut moni menestyvä arkkitehti. Me tunnemme heidän teoksensa kotimaassa, mutta he ovat vaikuttaneet myös ulkomailla. Arkkitehtuuria pohjoisesta näyttää Pohjolan arkkitehtien vaikutuksen ympäri maailmaa.
Asiasanat: arkkitehtuuri

icon
> Uutta, vanhaa, vihreää
UUTTA, VANHA, VIHREÄÄ -näyttely käsittelee kestävän kehityksen suhdetta arkkitehtuuriin. Tietoa ja elämyksiä on tarjolla sanoina, kuvina, tiloina ja rakenteina. Esillä on koululaisten ideoita ammattilaisten näkemysten rinnalla, ja kuvakertomus etenee suuresta pieneen: maisemasta ja yhdyskunnasta yksittäiseen rakennukseen, sisätilaan ja yksityiskohtiin.
Asiasanat: arkkitehtuuri kestävä kehitys

icon
> Arkkitehtuuripeli
Suomen rakennustaiteen museon laatima peli Suomen 1900-luvun rakennusarkkitehtuurista. Peli sisältää Art nouveau, pohjoismainen klassismi, funktionalismi, jälleenrakennuskaus, sodanjälkeinen modernismi.
Asiasanat: arkkitehtuuri rakennusarkkitehdit

icon
> Arkkitehtuurin ja kiinteän sisustuksen historia / taidehistoria (blogit)
Arkkitehtuuriin ja sisustukseen liittyvä materiaali, joka on suunnattu ympäristön suunnittelun ja rakentamisen koulutusohjelmaan sekä tekstiilin ja vaatetuksen suunnitelun ja valmistuksen koulutusohjelmaan.
Asiasanat: sisustus sisustussuunnittelu arkkitehtuuri sisustustaide virtuaalikoulu

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus