Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 1 kpl
icon
> Ihmisenä maailmassa
Opettajalle suunnattu tietolähde. Ihmisenä maailmassa on kattava kulttuuri- ja luonnonperintöopetuksen sekä ihmisoikeuskasvatuksen tukimateriaali. Maailmanperintö-osiossa on mm. esittely kulttuuri- ja luonnonperintökohteista. Maailmanperintökäsikirja on suunniteltu auttamaan ja havainnollistamaan maailmanperintöopetusta ja siihen liittyviä aiheita ja arvoja. Mukana on myös arkisto ja kuvapankki. Ihmisoikeudet-osiossa on tietoa ihmisoikeuskasvatuksesta Suomessa ja maailmalla. Mukana on myös Ihmisoikeuskäsikirja, joka toimii käytännöllisenä tukipakettina mm. opetuksen suunnittelussa. Unescokoulut-osiossa esitellään Unescon ASP-kouluverkko, jossa on mukana jo yli 7500 koulutusalan instituutiota 172:ssa maassa.
Asiasanat: ihmisoikeudet kulttuuriperintö maailmanperintökohteet yhteiskuntaoppi kulttuurienvälinen kasvatus ihmisoikeudet yläaste ja lukio kestävän kehityksen kasvatus kulttuuritausta Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus