Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 7 kpl
icon
> Sienivisa
Tavallisten sienien tunnistusvisa, jossa oppii samalla sienestämisen peristaitoja ja sienien kasvupaikkoja. Sienivisa toimii Microsoft Internet Explorer -selaimella, jonka versionumero on 5,0 tai uudempi. Sienivisa on optimoitu Internet Explorer -selaimille. Vanhoilla Netscape -selaimilla visa ei toimi. Varmista, että tietokoneesi äänet ovat päällä.Sienivisa toimii parhaiten DSL- tai ISDN -yhteyksillä.
Asiasanat: sienet sienestys

icon
> Ekosysteemi – Miten luonto toimii? | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti lukion biologian opetukseen, jonka aiheena on ekosysteemi. Materiaali sisältää 18 videota ja kaksi tehtävää.
Asiasanat: supikoira jäkälät piisami merimetsot (suku) kyhmyjoutsen minkki vesi kaupunkiekologia valkohäntäpeura sukkessio tulokaslajit -- eläimet linnut ruska käävät sienet elinympäristö

icon
> Ravintoketju ja elämänvaiheet | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on kasvien ravintoketju ja elämänvaiheet.
Asiasanat: pölytys kasvit valo sienet ravintoketjut

icon
> Ravintoketju | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on ravintoketju. Materiaali sisältää yhden videon ja viisi tehtävää.
Asiasanat: hauki ravintoketjut sienet särki

icon
> Sienet ja mikrobit | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti alakoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on sienet ja mikrobit. Materiaali sisältää 5 videota ja 4 tehtävää.
Asiasanat: elinympäristö sienet mikrobit käävät

icon
> Luonnosta sinulle
Sivuilla on tietoa luonnonvaraisista marjoista, sienistä ja yrteistä. Esimerkkejä ja ohjeita on tuotteiden käytöstä ruokana ja koristeena – kaikenlaista tietoa myös luonnontuotealasta, laatuluokituksista ja lainsäädännöstä. Sivustolla on myös erilaisia visoja ja pelejä, joissa voi testata tietojaan luonnontuotteista. Lisäksi marjojen, sienten ja yrttien nimistä on sanastot useilla eri kielillä. Extranetista löytyy aineistoa opettajille. Extranettiin pitää kirjautua.
Asiasanat: luonnontuotteet luonnontuoteala ruokaohjeet laatuluokitukset sienet marjat luonnonmarjat marjanpoiminta sienestys yrtit ruoka biologia luonnonvarat

icon
> Sienikastike
Valokuva sienikastikkeesta
Asiasanat: valokuvat kastikkeet ruokalajit sienet ruoka kotitalous

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus