Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä

Hakuohje

Voit hakea käyttämällä pelkkää avointa hakukenttää. Kun täytät avoimen hakukentän, haku kohdistuu kaikkeen luokittelutietoon. Yhdistämällä hakusanoja voit rajata tässäkin kentässä hakuasi.

Halutessasi rajata hakutuloksia nimenomaan tiettyyn kohderyhmään, oppiaineeseen, koulutusalaan tai opetuksen asteeseen, voit tehdä rajauksen tarkemmaksi valitsemalla hakukriteerisi valikoista.

Mitä tarkemmin rajoitat hakuasi, sitä vähemmän mutta sitä kohdennetumpia hakutuloksia saat. Voi myös käydä niin, ettei kannasta alkuvaiheessa löydy juuri sinun alasi aineistoja. Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla vähemmän rajattua hakua, jonka tuloksista voi kuitenkin löytyä alallesi sopivaa aineistoa.

Haun upotus

Linkkiapajan haun voi upottaa käyttämällä HTML-kielen iframe-elementtiä. Haun voi upottaa esimerkiksi lisäämällä seuraavan HTML-elementin toisen sivuston HTML-lähdekoodiin:

<iframe frameborder="0" width="500" height="610" src="http://linkkiapaja.edu.fi/search.html?callFromOutside=true"></iframe>

iframen 'width' ja 'height' -attribuuttien arvoja säätämällä voi säätää upotetun hakulomakkeen kokoa omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi. Lisää mahdollisia asetettavia attribuutteja löytyy osoitteesta HTML <iframe> Tag

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus