Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
icon
> Etälukio - Uskontojen maailmat
Tutustuttaa kaikkiin merkittäviin maailmanuskontoihin kristinuskoa lukuunottamatta. Sisältää aiempien kurssien kertaustehtäviä ja uskonnon ylioppilaskokeen tehtäviä.
Asiasanat: primitiiviset kulttuurit juutalaisuus islam hindulaisuus buddhalaisuus kiinalaisuus uskonto ja uskonnot japanilaisuus lukio uskonnot islam juutalaisuus buddhalaisuus uskonnonopetus hindulaisuus katolisuus etäopetus kristinusko

icon
> Etälukio - Uskonto
Etälukion Uskonto-kurssi tarjoaa mahdollisuuksia tietoon, pohdintaan ja elämyksiin suurten maailmanuskontojen parissa. Se sisältää kattavasti tietoa eri maailmanuskonnoista. Kurssilla käsitellään uskonnon luonnetta ja merkitystä, kirkkoa ja yhteiskuntaa, etiikkaa sekä suomalaisten uskontoa. Kurssi sisältää uskonnon yo-tehtäviä ja äänitiedostoja, joiden kuuntelemiseksi sivulla on tarkat ohjeet.
Asiasanat: juutalaisuus kristinusko hindulaisuus elämänkatsomus Raamattu uskonto (uskominen) islam kirkko (instituutio) etiikka dogmatiikka kirkkohistoria buddhalaisuus etiikka uskonnolliset rakennukset uskonnot etäopetus hindulaisuus juutalaisuus buddhalaisuus lukio kristinusko uskonnonopetus islam

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus