Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
icon
> Yläkoulun kemia: meren kemiaa
Materiaali sisältää meriveden kemiaan liittyvää, mutta myös muuta kiinnostavaa tietoa lukion kemian oppimateriaaliksi.Tietoa, kokeellisia töitä, lasku- ja ongelmanratkaisutehtäviä, linkkejä, sanasto, sanaristikko. Sivulla opettajalle koottu kokonaisuus esim. millä kursseilla opetuspakettia voi käyttää, opetuspolkujen kuvauksia, Materiaali on tehty yhteistyössä Merentutkimuslaitoksen kanssa.
Asiasanat: merentutkimus meret kemia

icon
> Itämeriportaali
Tietolöhde oppilaalle. Esittelee Itämerta ja sen tilaa. Sisältää esimerkiksi linkkejä Itämerta koskeviin ympäristökasvatusohjelmiin, interaktiivisia kuvatauluja Itämeren ekosysteemeistä ja tulokaslajeista, Itämeri-pelin, valokuvia ja videoita. Käsittelee lisäksi muuta Merentutkimuslaitoksen tekemää tutkimusta.
Asiasanat: tulokaslajit meri-ilmasto jää haitalliset aineet meribiologia meriensuojelu meret merentutkimus rehevöityminen vesi vesien saastuminen -- meret ilmastonmuutokset meriekologia merenpohja merialueet merenkulku seuranta ympäristökasvatus saastuminen ekosysteemi ilmastoilmiöt meri vesi ympäristökasvatus Itämeri Etelämanner ulappa Merentutkimuslaitos

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus