Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
icon
> Lentopallo
Viivapiirros lentopallon pelaamisesta.
Asiasanat: urheilu palloilu harrastukset liikunta liikuntaharrastus joukkuepelit joukkueurheilu lentopallo liikuntakasvatus urheilu urheiluvalmennus joukkueurheilu

icon
> Lentopallo
Lentopallon erilaiset pelimuodot ja pallotemput tarjoavat mielenkiintoista toimintaa aina esiluokkalaisista lajia aktiivisesti harrastaviin asti. Verkkosivuston tarkoituksena on, että opettaja löytäisi nopeasti ja tehokkaasti tuen oppituntiensa sisällön suunnitteluun ja toteutukseen. Sivusto sisältää vuosiluokittain jäsennettyjä erilaisia pelikehittelyitä, pelisäännöt sovelluksineen, mallioppitunteja, oppilaita motivoivia pallotemppuja ja taitosuorituksia sekä ohjeita pelin aloittamiselle ja oikeiden pelivälineiden hankkimiselle. Sivusto sisältää myös videoleikkeitä, joiden katseluun tarvitaan Macromedian Flash-player.
Asiasanat: joukkueurheilu lentopallo liikuntakasvatus joukkuepelit liikunta liikuntakasvatus joukkueurheilu

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus