Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
icon
> NordenQuiz
NordenQuiz-tietokilpailussa vastataan ruotsinkielisiin monivalintatehtäviin, jotka käsittelevät Pohjoismaiden kulttuuria, historiaa ja maantiedettä. Monivalintatehtävät harjoittavat sekä luetun että kuullun ymmärtämistä. Tietokilpailu sopii ruotsia 2 - 3 vuotta opiskelleille, ja sitä voi pelata yksin tai kaksin. Lär dig -osiosta saa taustatietoa kilpailukysymyksiin. Sopii oppitunnin osaksi.
Asiasanat: kuullun ymmärtäminen ruotsin kieli tietokilpailut luetun ymmärtäminen Pohjoismaat, Opetushallitus

icon
> Valhalla - Pohjoismaiden Lasten- ja Nurosokulttuurin Verkosto
Sivusto sisältää lähinnä linkkejä Pohjoismaiseen lapsi- ja nuorisokulttuuri tarjontaan. Aihealueina ovat arkkitehtuuri, kuvataide, teatteri / tanssi, monikulttuurisuus, elokuva / media, tutkimus ja koulutus, internet ja multimedia, leikki / liikunta, kirjallisuus, musiikki, sekä tietokonepelit, lasten ja nuorten kirjastot.
Asiasanat: lastenkulttuuri pohjoismainen yhteistyö nuorisokulttuuri pohjoismaalaiset kulttuuri-identiteetti lapsuus nuorisokulttuuri nuoret Pohjoismaat nuoriso Pohjoismaat kulttuuri

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus