Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
icon
> Viittomakieli | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee viittomakieltä, vapaaseen sivistystyöhön liittyen. Materiaalin videoiden avulla voi opetella viittomakielen viittomia. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: viittomakieli vapaa sivistystyö Opetushallitus

icon
> Viro | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee Viron kieltä, vapaaseen sivistystyöhön liittyen.Viron kielen alkeiskurssi Nael kummi kertaa viron kieliopin ja perussanaston lisäksi myös kielen ääntämistä. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: vapaa sivistystyö NY158452 viron kieli Opetushallitus

icon
> Matkailijan alkeet | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee Portugalin kielen opintoja. Teemakokonaisuus on tarkoitettu yleiseen kielten opiskeluun, tässä aineistossa käsitellään matkailijan alkeita. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä. ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: vapaa sivistystyö portugalin kieli matkailijat Opetushallitus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus