Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 7 kpl
icon
> Floristin opinnot | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n ammattiopintoihin liittyvä osakokonaisuus käsittelee floristin ammattia. Teemakokonaisuus on tarkoitettu yläkoulun oppilaanohjaukseen. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: floristit NY153859 oppilaanohjaus Opetushallitus

icon
> Työelämävalmiudet | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee työelämävalmiuksia. Teemakokonaisuus on tarkoitettu yläkoulun oppilaanohjaukseen. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: työelämä oppilaanohjaus työelämään tutustuminen NY149772 Opetushallitus

icon
> Erilaiset oppijat | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee oppimistyylejä. Teemakokonaisuus on tarkoitettu yläkoulun oppilaanohjaukseen. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: oppilaanohjaus NY144337 oppimistyylit opetushallitus

icon
> Opiskelutekniikat | Opettaja.tv | yle.fi
Yleisradion opettaja.tv:n teemakokonaisuus käsittelee opiskelutekniikoita. Teemakokonaisuus on tarkoitettu yläkoulun oppilaanohjaukseen. Teemapaketit ovat jatkuvasti kehittyviä ja ne sisältävät äänitteitä, videoita ja tehtäviä.
Asiasanat: opiskelutaito opiskelutekniikka oppilaanohjaus Opetushallitus

icon
> OPOnaattori
Oponaattori on Varsinais-Suomen palveluportaali oppilaanohjaukseen. Sivusto sisältää ohjaavaa materiaalia ja linkkejä oppilaille, huoltajille ja opettajille.
Asiasanat: oppilaanohjaus virtuaalikoulu

icon
> Tervetuloa TOPONETIN sivuille ! - Tampereen kaupunki / Kasvatus- ja opetuspalvelut: toponetti-portaali
TOPONETTI on Tampereen perusopetuksen oppilaanohjauksen ohjaussivusto. Käyttäjinä ovat oppilaat, opot, opettajat, huoltajat ja työelämän edustajat. Sivusto on suunniteltu heidän tarpeisiinsa.
Asiasanat: oppilaanohjaus työelämään tutustuminen työharjoittelu opettajavaihto virtuaalikoulu

icon
> Harkittu sattuma
Harkittu sattuma -peli on tarkoitettu nuorille urasuunnitelman tekemisen ja elämänkulun pohtimisen tueksi. Roolihahmon avulla edetään peruskoulusta aikuisuuden alkuun harkittujen valintojen ja yllättävien sattumien kautta. Peli soveltuu käytettäväksi oppilaanohjaustunneilla tai ryhmäohjeuksessa. Peli tarvitsee toimiakseen Adobe shockwave palyer -nimisen ohjelman.
Asiasanat: urasuunnittelu aikuistuminen perusopetus oppilaanohjaus elämänkaari ammatillinen koulutus lukio nuori koulutukseen pääsy työelämään siirtyminen nuoret aikuisuus opinto-ohjaus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus