Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 2 kpl
icon
> Bios / WSOYpro
Bios-sarja esittää vaikeat ja abstraktit asiat konkreettisesti ja mielenkiintoisesti. BIOS-sarjan jokaiseen kurssikirjaan liittyy sähköinen opettajan materiaali, joka tukee kirjan käyttöä ja antaa vinkkejä erilaisiin opetustapoihin. eBiologia-verkkoaineiston avulla voit kerrata ja harjoitella lukion biologian kurssisisältöjä ja niiden keskeisiä käsitteitä. BIOS 6. Kertaus -verkkoaineiston avulla voit kerrata koko lukion biologian kurssisisällöt ja niiden keskeiset käsitteet. Aineistosta löytyvät muun muassa kirjan tehtävien vastaukset (tulostettavat pdf-tiedostot), biologian keskeiset käsitteet yhdistelytehtävinä sekä erilaisia lisätehtäviä, kuten monivalinta- ja väittämätehtäviä, sekä ihmisen anatomiaa kertaavia kuvatäydennystehtäviä.
Asiasanat: biologia bioteknologia BIOS, perinnöllisyys, solu, ekologia, ihminen,

icon
> World Forum for Acoustic Ecology
The World Forum for Acoustic Ecology (WFAE)- materiaalia äänimaisemakirjallisuudesta: artikkelikokoelmia, Soundscape Journal -vuosikertoja, tutkimuksia, opetusaineistoja ja arkistoja.
Asiasanat: akustinen äänimaisema, ekologia soundscape,

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus