Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 17 kpl
1 2 | seuraava >>
icon
> Erikoinen Kalasoppa (iPad- ja anroid-applikaatio)
Erikoinen kalasoppa on interaktiivinen opetuspeli, joka on suunnattu erityisesti 7. -luokkalaisille ja se on toteutettu biologian opetussuunnitelman perusteet huomioiden. (anroid: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.fi.levelup.kalasoppa&hl=fi
Asiasanat: kalat kala (elintarvikkeet) kalatalous itämeri iPad

icon
> Ruokatietoa opettajille
Aineistoja opettajillle varhaiskasvatukseen, ala-asteelle ja yläasteelle. Tietopaketti pitää sisällään mm. Ruuan reitti opetusaineiston leikki-ikäisille : Miten kertoa lapselle, mitä tekemistä jogurtilla on lehmän kanssa? Entä miksi kasviksia pitäisi syödä joka päivä? Tälle sivulle ovat ruoka- ja ravitsemusasiantuntijat koonneet materiaalia ja ideoita aiheen käsittelyyn. Maito-, leipä-, liha-, kala-, kananmuna-, kasvis- ja luomuaiheista on tehty kuvataulu sekä vinkkejä ja taustatietoja ohjaajille opetustuokion pitämistä varten. Kustakin aiheesta voi helposti järjestää myös kokonaisen teemapäivän tai viikon, jolloin aihetta pidetään esillä myös leikkien, tarinoiden ja askartelun avulla. •Lasten sivuilla on videoita maatilan eläimistä •Nuorten sivuilla on Ruuan reitti -tietopaketti,joka on hyvää luettavaa aikuisillekin •Pelit ja testit -sivulle on koottu opettavaisia pelejä ja testejä ruoka-aiheesta Yläasteelle on vinkkejä ja ideoita kotitalouden, terveystiedon, biologian, maantiedon ja muiden aineiden opetukseen.
Asiasanat: maito (maitovalmisteet) kala (elintarvikkeet) munat terveys viljely leipä maanviljely ruoka-aineet terveyskasvatus vihannekset viljely (viljelykasvien viljely)

icon
> Käyttäytyminen | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on eläinten käyttäytyminen. Materiaali sisältää 7 videota ja 5 tehtävää.
Asiasanat: aavikot horros yso_haukikalat linnut -- muutto hauki sääksi kala (elintarvikkeet) pöllöt linnut särki petokalat

icon
> Eläinten rakenne ja luokittelu, elinkaari | Opettaja.tv | yle.fi
Ylen opettaja.tv:n teemapaketti yläkoulun biologian opetukseen, jonka aiheena on eläinten rakenne ja luokittelu, elinkaari. Materiaali sisältää 11 videota ja kaksi tehtävää.
Asiasanat: matelijat sammakkoeläimet linnut nisäkkäät majavat kala (elintarvikkeet) haahka

icon
> Ahdin Akatemia
Tampereen Särkänniemen tuottama sivusto vesielinympäristöstä. Sisältää tekstiä, kuvia ja videoita. Tehtävät on suunniteltu tukemaan Särkänniemen akvaariossa käyntiä.
Asiasanat: kala (elintarvikkeet) vesieläimistö NY112237 akvaariot vesiekosysteemit

icon
> Silakka
Mustavalkoinen piirroskuva silakasta.
Asiasanat: sillikalat silakka kalat kala (elintarvikkeet) biologia kotitalous kala

icon
> Siika
Mustavalkoinen piirroskuva siiasta.
Asiasanat: kala (elintarvikkeet) lohikalat siika kalat biologia kotitalous kala

icon
> Muikku
Mustavalkoinen piirroskuva muikusta.
Asiasanat: muikku lohikalat kalat kala (elintarvikkeet) kala kotitalous biologia

icon
> Lohi
Mustavalkoinen piirroskuva lohesta.
Asiasanat: kalat lohi lohikalat kala (elintarvikkeet) biologia kotitalous kala

icon
> Lahna
Mustavalkoinen piirroskuva lahnasta.
Asiasanat: yso_särkikalat lahna kalat kala (elintarvikkeet) kala kotitalous biologia

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus