Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 4 kpl
icon
> Tutkimusretkellä Euroopassa
Tämä (noin 9–12-vuotiaille) lapsille tarkoitettu opas kertoo Euroopan tarinan yksinkertaisesti ja selkeästi. Opas on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia ja värikkäitä kuvia, ja se antaa Euroopasta elävän yleiskuvan. Samalla selviää, mikä Euroopan unioni on ja kuinka se toimii.
Asiasanat: kieli ja kielet NY165881 NY105049 maanviljely ilmasto maanviljely

icon
> Suomen Siemenperunakeskus Oy
Siemenperunan tuottamisen ja jalostamisen sivusto. Perustietoa perunalajikkeista, siemenluokista sekä siemenperunan jalostamisesta ja tuottamisesta. Sivustolla on myös alan linkkejä.
Asiasanat: maatalous peruna perunateollisuus siemenviljely maanviljely ammatillinen koulutus

icon
> Finska Hushållningssällskapet
Ruotsinkielinen maataloussivusto, jolla on myös suomenkielistä aineistoa mm. erityisympäristötuesta, kotieläinten hyvinvoinnista ja maatilan luonnon monimuotoisuuskartoituksesta. Tietolhde opettajille ja oppilaille, ammatilliseen koulutukseen.
Asiasanat: maatalous kotieläimet maanviljely kotieläinhoito ympäristötuki maatilat maanviljely kotieläin ESR

icon
> Bernerin kasvinsuojeluosasto
Kasvinsuojelusivusto, jolla on pdf-tiedostoina tietoa viljelystä, kasvinsuojelusta, tuhoeläimistä, kasvitaudeista, rikkakasveista ja lahontorjunnasta. Toimii tietolähteenä ja oppaana ammatillisessa koulutuksessa.
Asiasanat: tuhoeläimet viljely (viljelykasvien viljely) kasvitaudit rikkakasvit herbisidit viljely (viljelyksessä pitäminen) tuhohyönteiset lahontorjunta kasvinsuojelu maanviljely ympäristö kasvitiede

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus