Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 3 kpl
icon
> Euroopan nuorisoportaali
Portaali antaa mahdollisimman monelle nuorelle relevanttia tietoa Euroopasta nopeasti ja helposti. Tarkoituksena on luoda debattia siitä, kuinka Euroopassa elävien nuorten mahdollisuuksia lisätä tietojaan ja valmiuksiaan voidaan parantaa ulkomailla oleskelun avulla.
Asiasanat: ilmastonmuutokset eurooppalaiset koulutus

icon
> Opintoluotsi
Opintoluotsi är den mest omfattande nättjänsten för utbildningsinformation där man erhåller all information om utbildning efter grundskolan och gymnasiet. Via Opintoluotsi kommer man också till alla andra pålitliga nättjänster.
Asiasanat: opintolainat koulutussuunnittelu koulutuspalvelut koulutusjärjestelmät NY144353 korkea-asteen koulutus koulutus

icon
> Arkkitehtuurikasvatus
Sivuston tarkoituksena on edistää arkkitehtuurikasvatusta, välittää tietoa, vetää mukaansa, kiehtoa, haastaa ja viihdyttää. Käsittää arkkitehtuurin opetusta tukevaa aineistoa sekä tietoa tapahtumista.
Asiasanat: arkkitehtuuri taide koulutus opetus arkkitehtuuri taide taidekasvatus opetus arkkitehtuurikasvatus

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus