Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 5 kpl
icon
> Verbix - Verbien taivutusmuodot kymmenillä eri kielillä
WebVerbix is a free on-line verb conjugator. Verbix on kieltenopiskelijoita varten suunnattu verbintaivutussivusto.
Asiasanat: taivutus (kielitiede) kieli ja kielet kielioppi verbit kielet kielioppi verbintaivutus

icon
> Kirjoitelmakurssi
Ohjaa englanninkielisten kirjoitelmien tekoon. Prosessikirjoittamisen periaatteella suoritettavat kirjoitelmatehtävät koostuvat kolmesta eri tasosta. Ohjeistaa itsearviointiin ja englannin ylioppilaskokeisiin. Sisältää linkkejä lisätietoon.
Asiasanat: kieli ja kielet kirjoittaminen menetelmän mukaan kirjallinen ilmaisu kirjoittaminen sisällön mukaan prosessikirjoittaminen kirjoittaminen englannin kieli kielet englannin kieli kirjoittamisvalmiuksien kehittäminen kirjoittaminen kirjallinen ilmaisu

icon
> Kieli, kirjallisuus ja identiteetti
Auttaa muodostamaan kokonaiskuvan suomen kielen, suomalaisen kirjallisuuden ja kulttuurin merkityksestä sekä yksilölle että yhteiskunnalle. Opettaa tuottamaan kirjallisia ja suullisia tuotoksia kieleen, kirjallisuuteen ja identiteettiin liittyvistä teemoista. Kertaa lisäksi kielenhuoltoa ja aiempien kurssien sisältöä.
Asiasanat: kirjallisuus kieli ja kielet identiteetti äidinkieli kirjallisuudenhistoria kansalliskirjallisuus kirjallisuuden tyylit kulttuuri-identiteetti kirjallisuus kielet suomen kieli äidinkieli kirjallisuuden historia kirjallisuuden laji

icon
> Kirjoitelmakurssi
Ruotsinkielen kirjoittamisen tukipaketti opiskelijalle ja opettajalle. Hyödynnettävissä itseopiskeluaineistona kirjoitelmien tekemisen harjoittelemiseen tai kirjoittamisen ohjauksessa lukion kaikilla tasoilla. Otsikoissa ja malliaineissa on huomioitu eurooppalaisen viitekehyksen tavoitetasot.
Asiasanat: kieli ja kielet kirjallinen ilmaisu ruotsin kieli kirjoittaminen kirjoittaminen kirjallinen ilmaisu kirjallinen teksti ruotsin kieli kielet kirjoittamisvalmiuksien kehittäminen

icon
> Language Tools
Erilaisia englannin kielen sanakirjoja ja tesaurus-kirjoja sanaselityksineen. Mm .riimi-, synonyymi- ja muita erikoissanakirjoja sekä erilaisia kertomuksia.
Asiasanat: kieli ja kielet englannin kieli englannin kieli kielet

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus