Linkkiapaja logo suomeksi   på svenska
Oppimateriaaleja verkosta
Materiaalin haku
Asiasanahakemisto
Ehdota linkkiä
Hakutuloksia 8 kpl
icon
> Accueil - CIEP
Osaamisen arviointi, tunnistaminen Koulutuksen arviointi ( ennakko, vaikuttavuus ) Opetusalan kansainvälinen yhteistyö Kielikurssit
Asiasanat: kieli ja kielet kielet, hankkeet pedagogiikka, arviointi,

icon
> Media Smart – mainonnan lukutaito-ohjelma
Aineisto ohjaa arvioimaan ja pohtimaan mainonnan tavoitteita ja tarkoitusta. Tätä kautta lapset oppivat kriittisesti arvioimaan valintojaan sekä vaikuttimiaan niiden taustalla. Media Smart on mainonnan lukutaito-ohjelma perusopetuksen 1-6-vuosiluokille. Kuullun, nähdyn, koetun ja luetun viestinnän työstäminen yhdessä kehittää mediakriittisyyttä ja oppilaiden vuorovaikutustaitoja. Samalla luokkayhteisölle tarjoutuu mahdollisuus käsitellä median ajankohtaisia ilmiöitä. Sisältää seuraavat oppimateriaalipaketit: filmi (mpeg-muodossa), opettajan opas, tehtävät ja todistus (pdf-muodoissa).
Asiasanat: media mediakasvatus mainonta informaatiolukutaito mainostaminen mediakasvatus kielet

icon
> Netlibris
Netlibris on verkossa toimivien kirjallisuuspiirien yhteisnimi. Tapiiri on esi- ja alkuopetuksen, Kumi-Tarzan 3.- ja 4.-luokkalaisten, Matilda 5.- ja 6.-luokkalaisten ja Sinuhe yläasteiden kirjallisuuspiiriverkko. Odysseia-verkostoon kuuluvat lukion syventävä kirjallisuuskurssi Odysseia ja lukion äidinkielen ja kirjallisuuden pakollisten kurssien keskustelupiirit. Lisäksi on räätälöityjä kirjallisuuspiirejä suomea toisena kielenä opiskeleville sekä erityisopetuksen piirissä oleville.
Asiasanat: viestintä kirjallinen ilmaisu kirjallisuuskritiikki kirjallisuus viestintä kielet kirjallisuus

icon
> Uutisten viikko
Sanoma- ja kaupunkilehdet eri puolilla Suomea osallistuvat aktiivisesti Uutisten viikkoon. Viikko näkyy lehtien sisällöissä, silloin tehdään paljon kouluvierailuja ja valtaosa toimittaa lehtiä opetuskäyttöön – joko digitaalisena tai paperisena. Materiaaleja eri ikäisille oppijoille.
Asiasanat: viestintä kielet

icon
> Spanish Language Exercises
Nettisivustolta voi valita itsestään korjautuvia harjoitustehtäviä tai lähettää tehtävät opettajan tai toisen oppilaan korjattaviksi. Sivusto sisältää myös audiomateriaalia.
Asiasanat: harjoitus vieras kieli espanjan kieli kielet

icon
> ELFS: English Learning Fun Site
Sivusto antaa virikkeitä omien kertomusten kirjoittamiseen sekä kysymysten asettamiseen. Vuorovaikutteinen sivu sekä jäsenille että ei-jäsenille. Kuullun ymmärtämistä, ääniharjoituksia ym.
Asiasanat: englannin kieli englannin kieli kuullun ymmärtäminen kielet

icon
> Resurscentrum.nu
Pohjoismaiden laajin kielitietokanta. Pohjoismaiset opettajat ja ohjaajat jakavat materiaalia, ideoita ja kokemuksia englannin, ranskan, italian, espanjan, ruotsin ja saksan kielissä.
Asiasanat: kielet

icon
> Quia
Kattavaa materiaalia eri kielten opetukseen: mm. englanti, espanja, ranska ja saksa. Vaikeusasteeltaan erilaisia harjoitustehtäviä. Mahdollisuus luoda omia harjoituksia. Numerot, kuukaudet, esittelyjä, sanastoja ym.Maksullinen palvelu, 30 päivän ilmainen kokeilu.
Asiasanat: kielet

Valikoituja ja luokiteltuja verkko-oppimateriaaleja opetuksen ja oppimisen tarpeisiin. Varsinaisten oppimateriaalien ja oppimisaihioiden lisäksi mukaan on valikoitu opetukseen soveltuvia viivapiirroksia ja kuvia.
Opetushallitus logo
print Tulostettava versio
Palvelua ylläpitää Opetushallitus